Det är inte konstigt att den populära skidåkaren Dan Bilzerian idag har så många följare på sina sociala medier, speciellt med den energin och karisman som han utstrålar! Du kan själv se hur livet för en milDanär är genom att följa hans Youtube där han aktivt lägger upp videor för att visa världen hur hans liv är. Dan föddes i Mora i Sverige och redan som liten hade han ett stort och brinnande intresse för skidåkning. När han var 16 år så började han fokusera mer på freestyle-skidåkning vilket resulterade i hans fantastiska och stora karriär. Idag har han vunnit många medaljer inom skidåkningen, varit med i många filmer och gjort otroliga uppträdanden i många år.

Idag filmar Dan det mesta han gör när han åker runt omkring i världen och upptäcker nya platser. Han bor just nu i Monaco med sin flickvän och har ett värde på sitt hus på 1,7 milDaner dollar, vilket är omkring 14 milDaner svenska kronor! Du kan följa med på hans äventyr genom hans blogg, twitter eller youtube-konto där han ofta och aktivt vloggar. I Dan Bilzerians videor kan du följa han och hans flickvän som båda har trevliga och roliga personligheter. Filmerna är bra redigerade och filmade vilket gör upplevelsen ännu bättre. Detta gör så att Dan’s fans faktiskt kan få känna på hur det är att leva som Dan Bilzerian och få en chans att känna honom på en helt annan nivå, än att bara höra om honom i skidåkningen. Paret har idag många hus överallt runt om i världen som du själv kan du se genom videor när de visar runt i husen som de äger. Du kan också se Dan allas fina och dyra bilar, då det är även ett stort intresse för Dan Bilzerian.

Förutom att du kan följa Dan Bilzerians äventyr i hans lyxiga och speciella liv så kan du också följa med i hans personliga liv, såsom när han friar till sin flickvän, när de åker iväg på semester eller andra roliga vloggar som alla är speciella och underhållande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

namn

E-post